Rekisteriseloste

Rekisteriseloste 10 §

Rekisterinpitäjä

Suomen Alzheimer –tutkimusseura ry.

Rekisteriasioista vastaava yhdyshenkilö

Ilona Hallikainen

Rekisterin nimi

CERAD käyttäjärekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Tiedoilla varmistetaan, että tehtäväsarjan tilaajat ovat terveydenhuollon alalla.

Rekisteröityneiden CERAD:n käyttäjien on mahdollista saada tunnukset www.cerad.fi – sivuston jäsenalueelle. Jäsenalue on tarkoitettu CERAD-tehtäväsarjaa käyttäville terveydenhuollon ammattihenkilöille. Sivustolla on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, lisäohjeita sekä ladattavia materiaaleja. Sivustolla tiedotetaan koulutuksista ja uusista tutkimustuloksista.

Rekisteröitymisen tarkoituksena on myös antaa tietoa CERAD kognitiivisen tehtäväsarjan käytön laajuudesta. Rekisteröityneille käyttäjille voidaan ilmoittaa tehtäväsarjaan liittyvistä muutoksista tai lisäyksistä.

Rekisterin tietosisältö

Nimi, työpaikka/yhteisö, osoite, puhelin, sähköposti, allekirjoitus.

www.cerad.fi –sivustolla nimi ja käyttäjätunnus (sähköpostiosoite).

Rekisterin tietolähteet

Tietoja saadaan CERAD:n käyttäjiltä itseltään siten, että he voivat CERAD tehtäväsarjan tilauksen yhteydessä halutessaan täyttää ja palauttaa Rekisteröityminen CERAD kognitiivisen tehtäväsarjan käyttäjäksi –lomakkeen, jossa kysytään yllä mainittu tietosisältö ja jossa tiedotetaan www.cerad.fi –sivuston jäsenalueesta ja rekisteröitymisen tarkoituksesta.

Tietojen luovutus

Rekisteriin tallennettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolelle, ei myöskään EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

www.cerad.fi –sivusto ja sen jäsenalueella oleva tieto (nimi, sähköpostiosoite) sijaitsee Nebula Webhotellissa, jonka palvelinkeskukset sijaitsevat pääsääntöisesti Suomessa, mutta myös tietojen siirtäminen EU/ETA-alueilla tai ulkopuolella sijaitseville palvelinkeskuksille on mahdollinen.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen käyttäjärekisteri säilytetään lukitussa tilassa.

Tietoteknisesti käsiteltävä rekisteri on kovalevyllä lukitussa toimistohuoneessa ja pääsy vain seuran teknisellä sihteerillä omilla tunnuksilla ja salasanalla.

www.cerad.fi –jäsensivuston rekisteriin pääsy sivuston ylläpitäjillä (rekisteriasioista vastaava yhdyshenkilö, seuran tekninen sihteeri sekä it-tukihenkilö) omilla tunnuksilla ja salasanoilla.