Tehtäväsarjan tilaaminen

CERAD kognitiivista tehtäväsarjaa Suomessa julkaisee Suomen Alzheimer -tutkimusseura. Tehtäväsarjan käyttö on varattu terveydenhuollon ammattihenkilöille (lähinnä psykologeille, lääkäreille ja muistihoitajille), jotka ovat perehtyneet muistihäiriöiden arviointiin. Koulutustilaisuuksia tehtäväsarjan käyttöön järjestetään ympäri Suomea.

 

UUDISTETUT MATERIAALIT OVAT VIHDOIN TILATTAVISSA! 

Tilauksissa on ruuhkaa! Pahoittelemme. Toimitamme tällä hetkellä helmikuun aikana tehtyjä tilauksia.

Tilausten käsittelyn nopeuttamiseksi huomioittehan, että olette ilmoittaneet jo ensimmäisessä viestissänne kaikki alla olevat tiedot. Huomioittehan, että sähköpostikyselyt tilauksista kuormittavat tilaussähköpostin purkamista. 


Uudistettu suomenkielinen CERAD-paketti sisältää päivitetyn käsikirjan, päivitetyn tutkimusvälineet-kirjan sekä nipun päivitettyjä testilomakkeita. Lomakkeita voitte kopioida omaan käyttöönne, toistaiseksi pystymme toimittamaan vain koko pakettia. 

Jos toimipaikassanne on useita CERADin käyttäjiä, entistä sanalistat ja kuviot sisältävää tutkimusvälineet-kirjaa voi edelleen käyttää.

Paketin hinta on 220 e + ALV + postikulut

Tilaukset sähköpostitse. Ilmoitattehan kaikki alla olevat tiedot:

Mitä tilataan? Tällä hetkellä myynnissä suomenkielinen uudistettu testipaketti tai ruotsinkielinen vanha versio. Jos tilaatte ruotsinkielistä versiota (Huom. vanha), ilmoitattehan, tilaatteko kirjaa vai lomakkeita.

Kuinka monta kappaletta?

Toimitusosoite

Vastaanottajan nimi ja puhelinnumero (ei lankapuhelinnuero eikä vaihde)

Laskutuosoite: laskulla näkyvä nimi ja osoite (postiosoite tarvitaan aina vaikka olisi verkkolasku) sekä verkkolaskuosoite (=ovt-tunnus)

Jos verkkolaskuosoitetta ei ole, maksajan nimi, osoite, sähköpostiosoite toimitettavalle laskulle.

Y-tunnus

Vastaanottajan 6-numeroinen postin logistiikan sopimustunnus (alkaa aina numerolla 6)

Jos postin logistiikan sopimustunnusta ei ole, tieto siitä, pystyykö Vastaanottaja lunastamaan paketin postiennakolla (maksamalla testistön ja postikulut postiin)

Kiitos! Tämä nopeuttaa tilausten käsittelyä merkittävästi. 


Tehtäväsarjaa myydään ainoastaan terveydenhuollon käyttöön.

 

Suomen Alzheimer -tutkimusseura

Sihteeri Tuija Parsons

e-mail: ceradtilaukset@gmail.com

 

Jos olet tehnyt tilauksen sivustolla aikaisemmin olleeseen sähköpostiosoitteeseen, seuraamme myös sitä edelleen.